Friday, April 3, 2020

POVEȘTILE ARTIZANILOR OLFACTIVI

PARFUMUL UNUIA DINTRE CEI MAI RÂVNIȚI BĂRBAȚI AI LUMII

Vedetele de film, celebrităţile din lumea muzicii, modei și televiziunii caută parfumuri rare, extrem de scumpe. Uneori își alocă timp pentru a merge la parfumieri celebri care le crează propriile parfumuri sau creatori celebri de parfumuri le dedică un anumit produs de lux. De cele mai multe ori, vedetele sunt și cele care, purtând un parfum de lux, ce nu a mai fost purtat până atunci, reușesc să aducă în atenția tuturor acel produs olfactiv.

Așa s-a întâmplat și în cazul unuia dintre parfumurile de referință ale celebrei House of Creed. Vedeta care se ascunde în spatele unuia dintre cele mai bine vândute parfumuri din istoria House of Creed întruchipează combinația irezistibilă de șarm masculin și înzestrare artistică autentică, fiind totodată și unul dintre cei mai râvniți bărbați ai lumii.

Cine este? Ladies and gents, George Clooney! 😉 Iar parfumul preferat de șarmantul actor este seducătorul Creed Green Irish Tweed.

Lemnos, floral și înzestrat cu tușe fine de mosc, Green Irish Tweed a fost lansat în anul 1985, fiind considerat imediat o capodoperă. Notele de vârf sunt alcătuite din stânjenel și lămâiță, notele de mijloc aduc la lumină un frumos buchet de vetiver, busuioc și frunze de violetă, iar notele de bază vin cu o profunzime revelată prin prezența ambrei, cedrului și a lemnului de santal.

House of Creed a reușit prin acest parfum să recreeze mirosul de iarbă proaspăt cosită. Este vorba de acel verde crud pe care îl simți sub roua unei dimineți senine de vară. După aproximativ o jumătate de oră, parcă soarele își face simțită prezența, iar parfumul evoluează într-o zonă puțin dulce, notele verzi rămânând totuși într-un cadru apropiat. Frumusețea acestui parfum constă în versatilitatea sa și în mirosul de verde crud care se păstrează până la finalul zilei. Oricine l-a testat a realizat că este un parfum de-a dreptul răscolitor.

Așa că, domnilor, păstrați acest parfum pentru întâlniri importante, de impact, pentru ocazii speciale sau de ce nu... pentru noaptea Oscarurilor! Iar voi, doamnelor, gândiți-vă să oferiți acest parfum vedetă celui pe care îl iubiți. Va merita cu desăvârșire!

No comments:

Post a Comment