Tuesday, September 8, 2020

Călătorii olfactive cu Ioana Bâldea Constantinescu

Continuăm seria călătoriilor olfactive de sfârșit de vară și început de toamnă cu o plimbare prin dogoarea soarelui, prin grădini de portocal, în compania Iᴏᴀɴᴇɪ Bᴀ̂ʟᴅᴇᴀ Cᴏɴsᴛᴀɴᴛɪɴᴇsᴄᴜ.
 
Discuția noastră va fi live, pe Facebook, sâmbătă, 12 august, începând cu ora 11:00. Cu cafeaua alături, cu întrebări și bună dispoziție, Valentina Băințan (Artizanii Olfactivi), Claudiu Sfirschi Laudat (Osmé - The Perfume Review) și Ioana Bâldea Constantinescu vor porni pe urmele mirosurilor și ale parfumurilor, într-o călătorie care nu știm încotro va duce. Dar acesta este și farmecul călătoriilor, nu?
 
Vă așteptăm alături de noi, cu întrebări, cafea și voioșie! 
 
 

Parfumul e culoare emoțională, e stare, e identitate olfactivă...  Eu cred în amprentă, și din acest motiv prefer o aromă cu greutate de mătase sau de catifea, îmi vorbește mai bine. Port parfumuri de care mă leagă lucruri, momente, geografii. Uneori constante, alteori volatile. Pentru mine, Parisul e „Nuit de tubéreuse” de la L’Artisan Parfumeur și „Eau Triple Tubéreuse” de la Officine de Buly, dar e și o combinație delicioasă de noi descoperiri citric florale de la Le Couvent sau Panier des Sens.
— Ioana Bâldea Constantinescu

 

În completarea dialogului cu Ioana, citți și frumosul ei răspuns pe ioanabaldea.com: „10 parfumuri în siajul unei conversații

No comments:

Post a Comment