Monday, July 27, 2020

Călătorii olfactive cu Osmé & Artizanii Olfactivi

 
Pentru că a venit vara și gândul ne stă la vacanță și la călătorii, însă este destul de complicat să evadăm la propriu în perioada aceasta, Osmé și Artizanii Olfactivi vă propun o altă cale de a porni în lume, oriunde, oricând. Ați ghicit: prin mijlocirea mirosurilor și a parfumurilor. Așa că ne-am gândit să vă dăm întâlnire la câteva discuții online, în care ne punem mintea și nasul la încercare, discutând despre subiecte care preocupă orice amator de parfumuri. 
 
La prima întâlnire, din data de 29 iulie, ora 19:00, vor participa Valentina Băințan, Alexandra Moraru (Artizanii Olfactivi) și Claudiu Sfirschi-Lăudat (Osmé — The Perfume Review).  
 
Iar acesta este doar începutul. Fiindcă următorii noștri invitați vor fi, nu neapărat în această ordine (păstrăm surpriza), jurnaliștii culturali Ioana Bâldea-Constantinescu și Marius Constantinescu, profesorul și editorul coordonator al Bookhub.ro Nona Rapotan și istoricul Monica Neațu.  
 
Sunteți pregătiți pentru călătoriile noastre olfactive? Tot ce trebuie să puneți în bagaj sunt o conexiune bună de internet, veselia și curiozitatea.
 

No comments:

Post a Comment